dame
left-inschrijven.jpg

Diensten

Uitzenden
Het beschikken over een flexibel personeelsbestand wordt steeds belangrijker. Het stelt u in staat om gericht in te spelen op veranderingen in uw markt of organisatie. Uitzendkrachten kunnen door Perfect Uitzendgroep om uiteenlopende redenen voor uw bedrijf worden ingezet. Voor de opvang van seizoenspieken, een grote opdracht of door vakantie of ziekte van uw eigen medewerkers. In alle gevallen zorgt Perfect Uitzendgroep dat u snel de juiste mensen ter beschikking heeft.
 
Werving en Selectie

Perfect Uitzendgroep kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste vaste personeel. Wij beschikken daartoe over een uitgebreid en waardevol netwerk van mensen en bedrijven. Een groot voordeel van werving & selectie is dat u de kandidaat per direct in dienst kunt nemen.

Detacheren
Detacheren is het tijdelijk inhuren van extra personeel. Deze vorm van uitzenden wordt voornamelijk toegepast bij langdurige projecten. De lengte van de detachering periode en het aantal te werken uren worden vooraf met de gedetacheerde vastgelegd. De werknemer staat niet bij u op de loonlijst. U loopt dus geen enkel financieel risico.
All rechten zijn voorbehouden aan Perfect Uitzendgroep © 2012. Designed by AXOI.com