dame
left-inschrijven.jpg

MVO

roelMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Perfect Uitzendgroep heeft zich ten doel gesteld zich te permanent te ontwikkelen als duurzame onderneming. Perfect Uitzendgroep te Amsterdam houdt in haar bedrijfsvoering als uitzendbureau rekening met haar omgeving, zowel naar medewerkers als milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid oftewel People, Planet en Profit.


People

Na een oriënterend gesprek wordt met een kandidaat gezamenlijk afgesproken wat voor de korte termijn de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen wij kandidaat naar zijn toekomstplannen en ambities. Gezondheid en ontwikkeling van haar medewerkers is een permanent aandachtspunt binnen ons uitzendbureau. Mogelijk dat een opleiding de kandidaat kan helpen de ambities te realiseren. Gezamenlijk wordt bezien wat de mogelijkheden zijn. Medewerkers van Perfect Uitzendgroep worden begeleid naar nieuwe opdrachtgevers. Binnen de kantoor- en magazijn locatie van Perfect is een aparte opleidingsruimte gecreëerd, waarbij medewerkers zowel theoretisch als praktisch worden opgeleid. Er is een speciale ruimte voor het daadwerkelijk oefenen met apparatuur.


Planet

Perfect Uitzendgroep scheidt haar afval en biedt dit gescheiden aan bij afvalverwerker. Scheiden van plastic, glas, papier en andere verpakkingen zijn een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Op het gebied van vervoer, kantoormaterialen, energieverbruik etc. toetst Perfect Uitzendgroep zwaar op milieuaspecten.


Profit

Op het gebied van Profit stelt Perfect zich ten doel alle directie besluiten niet alleen te richten op Profit, doch milieu, omgeving en belang medewerkers een zware rol toe te kennen. Als directeur neem ik hierin duidelijk mijn verantwoordelijkheid.

September 2012.
Roel Vlootman
Directeur.

Over ons

Perfect Uitzendgroep kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste personeel. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van mensen en bedrijven.

Lees Meer

Vacature melden

Geef u vacature door en wij gaan direct voor u aan de slag.

schrijfjein

Contact opnemen

Adres: Bolstoen 2c
1046AT Amsterdam
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
All rechten zijn voorbehouden aan Perfect Uitzendgroep © 2012. Designed by AXOI.com